Video z tandemového seskoku

27. 2. 2021 13:03 Zážitky

Podívejte se na video z Tandemového seskoku v Prostějově. Ve videu uvidíte krok za krokem od nástupu do letadla po hladké přistání zpět na letišti.

Video z tandemového seskoku

Jak probíhá tandemový seskok?

Provedeme vás krok za krokem tandemovým seskokem. Zpracovali jsem video z Prostějova, kde uvidíte celý průběh od nástupu do letadla po samotný seskok. Video, které naleznete pod článkem pochází z Prostějova, kde se skáče z výšky cca 4 000 metrů. Pevně věříme, že video vás zbaví jakéhokoli strachu z tandemového seskoku, když víte u koho skáčete, bát se opravdu nemusíte.

Než skočíte…

Po příchodu na letiště se vás ujme instruktor, vysvětlí vám jak to bude probíhat a co vás čeká. Po oblečení do kombinézy, proběhne krátká instrukce co dělat před výskokem z letadla, během volného pádu a po otevření padáku.

Vyhlídkový let

Po nástupu do letadla si vychutnáte vyhlídkový let až do výšky 4 000 metrů. Po zaznění signálu, který hlásí dosáhnutí požadované výšky, se připoutáni k tandem pilotovi přesunete ke dveřím. Nyní přichází ta očekávaná chvíle, skok do vzduchoprázdna.

Volný pád

Nejkrásnější část tandemového seskoku je tady. Po výskoku zažijete zhruba minutu volného pádu v rychlosti okolo 200 km/h, po otevření padáku následuje krásný let s ještě krásnějšími výhledy. Hladké přistání je pomyslnou tečkou za tandemovým seskokem.

Tak co, chcete taky skočit? Zakoupit seskok můžete ZDE. Nebo klikněte níže na sdílení článku a dejte přátelům vědět, že tohle byste opravdu chtěli.

Pošlete tip svým blízkým Sdílejte tip na dokonalý zážitek!