Zážitky 2020

13. 1. 2021 09:34

Je za námi již 10 zážitkový rok a asi nikdo z nás na rok 2020 nezapomene. Přesto se našlo několik věcí, které v šíleném roce 2020 potěšily😃.

Zážitky 2020

Jaký byl zážitkový rok 2020

Jak asi všichni tušíte, nebyl to zrovna rok příznivý pro zážitky, na druhou stranu se každý snažil potěšit a pomáhat druhým a to hodnotíme jako velké plus v době pandemie. I přes četné omezení se většina zážitků uskutečnila dle stanovených termínů. Tímto chceme všem poděkovat, že jste byli pořád s námi a nepropadali panice. Zážitkové dárky, které nebylo možné realizovat, nebo pouze v omezeném režimu jsme zdarma prodloužili.

Nové zážitky 2020

V šíleném roce 2020 došlo ke zrušení 2 restaurací, které se snažíme nahradit. I přes dlouho trvající pandemii, došlo k rozšíření nabídky. Nově jsme zařadili kurz přežití na pomezí Krušných hor a Labských pískovců a Via ferraty. Podařilo se nám domluvit skvělý pobyt v Tančícím domě, rozhodně doporučujeme všem vyzkoušet. V Tančícím domě také nabízíme vynikající degustační menu. Další novinkou je nabídka pronájmu plachetnice na lipenském jezeře, na stejném místě můžete zažít i víkend na jachtě. Zažít plavbu na jachtě můžete dokonce i v Chorvatsku na moři!

Došlo také na obnovu vozového parku u největšího provozovatele supersportů. Od dubna 2020 se můžete těšit na skvělý Ford Mustang Shelby GT350. Velkou radost nám udělalo podepsání smlouvy s Prison Island, o tento projekt jsme měli velký zájem, jedná se o největší únikovou hru ve stylu pevnosti Boyard, celkem na vás čeká 30 místností s promyšlenými úkoly.

Velké plány v roce 2021

Věříme v brzký konec pandemie a začali jsme se poohlížet po nových zážitcích. Můžete se těšit na nové únikové hry, kurz přežití na Šumavě, nové lokality pro tandemový seskok a vyhlídkové lety. V nabídce se objeví nové restaurace nabízející skvělé degustační menu a samozřejmě nové hotely. Také budeme rozšiřovat nabídku firemních akcí.

Nejsou to jen nové zážitky, na které se v roce 2021 můžete začít těšit, jak jste si již u nás zvykli, záleží nám i na formě předání a s naším editorem věnování, dostává dárek nový rozměr. Letos doplníme do editoru další obrázky a emotikony, aby se vám dařilo vytvořit ještě přitažlivější osobní věnování.

Děkujeme za vše v roce 2020 a těšíme se na zážitkový rok 2021.

S přáním pevného zdraví,

Ladislav a Marika Meškánovi

Pošlete tip svým blízkým Sdílejte tip na dokonalý zážitek!