Dárek pro učitelku

14. 6. 2024 12:50 Aktuality

Hledáte dárek pro učitelku, prohlédněte si naše tipy na dárky jako odměna vaší oblíbené paní učitelce. Pokud nechcete darovat tradičně kytici a čokoládu, jste na správném místě, nejlepší dárek je přeci zážitek.

Dárek pro učitelku

Jaký dárek pro učitelku?

Poradíme vám, jaké dárky udělají vaší oblíbené učitelce zaručeně radost. Sestavili jsem tipy na dárky pro učitelky dle oblíbenosti a vhodnosti. Do výběru jsme zahrnuli především levnější zážitky. Můžete samozřejmě vybírat i z kompletní nabídky všech zážitků a využít filtrování dle ceny a krajů. 

1. Nejběžnější dárek pro učitelky 

nechcete příliš přemýšlet jaký dárek bude ideální, darujte univerzální dárkový poukaz. Určitě neuděláte chybu věnování poukazu na degustační menu v Tančícím domě nebo v Dolních Kounicích u Brna. Má ráda Thajsko, darujte thajské degustační menu, nebo poukaz do restaurace kde dobře vaří. Darovat můžete masáž včetně luxusních variant. Velmi oblíbeným dárkem je vyhlídkový let letadlem, který je poměrně nenáročný a zváldneho téměř každá. Další tip je na různě wellness koupele.

2. Pro akční mladší učitelku

hledáte dárek pro učitelku, která se nebojí pořádné výzvy, pak je jednou s možností tandemový seskok, nebo Bungee Jumping. Myslíte si, že by to byl moc velký adrenalin? Darujte Větrný tunel, akrobatický let, pilotování letadla nebo z trochu jiného ranku speleo i klasický kurz Via ferrata. Tajný tip na dokonalý dárek je rafting vs canyoning ve Slovinsku. Prohlédněte si kompletní nabídku adrenalinových zážitků, které opět můžete řadit dle ceny a krajů.

3. Pro učitelku, která se nebojí výšek

jeden z nejoblíbenější zážitků je let balónem, podmínkou je absence strachu z výšek. Alternativou je pak vyhlídkový let letadlem, který můžete vylepšit o pilotování. Hledat můžete také v kompletní kategorii adrenalinových zážitků viz tipy výše. 

4. Zábava pro učitelky

Pokud nemáte zrovna konzeravativní učitelku, mohl by být skvělým dárkem úniková hra. Pro odvážné je jasnou volbou Poltergeist nebo Dům Duchů. Pro ty, které rádi řeší záhady doporučujeme Opus Magnum v Praze, nebo Steampunk laboratory v Brně. Pro dějepisářku je jasnou volbou Kingdom Come odehrávající se na tvrzi Malešov, nicméně tato úniková hra je ve vyšší cenové relaci. Náš tajný tip na zábavu jsou simulátory a to především simulátor Boeingu v Brně, pohyblivý letecký v Praze, nebo závodní simulátor v Kralupech nad Vltavou. 

5 Zážitková jízda.

Pro učitelku, která má ráda auta nebo motorky je volba naprosto jednoduchá, darujte jízdu sportovním autem na okruhu, ve formuli, nebo něco drsnějšího? Více v kategorii automobilové zážitky.

6.Luxusní dárky

Chystáte se investovat do dárků kolem 5 000,-, vyberte pobyt, který neodmítne snad žádná učitelka. V nabídce mám opravdu krásné pobyty za nízké ceny, doporučujeme romantický pobyt v Českém Krumlově, hotel Srní pro aktivní pobyt v nádherné přírodě, wellness pobyt v Třeboni nebo v Beskydech. Kolem pěti tisíc nabízíme opravdu skvělé pobyty. Prohlédněte si kompletní nabídku pobytů s využitím filtrování dle ceny a krajů. 

 

Pošlete tip svým blízkým Sdílejte tip na dokonalý zážitek!