Po rezervaci zážitku se v předem dohodnutý den a čas sejdeme v naší kuchyni. Důležité je přijít na místo konaní zážitku včas, protože před kurzem samotným je nutné vyřídit všechny formality. Kurz probíhá pouze v malých skupinkách pro 5-12 účastníků, aby měl lektor prostor se vám věnovat a vše vysvětlit. Během čtyřhodinového kurzu se tak naučíte a dozvíte vše, co pro přípavu dokonale vyladěného steaku potřebujete.
Na začátku kurzu si utvoříte dvojici, ve které bude celý večer pracovat. Tato dvojice dostane přidělené pracovní místo, suroviny, pracovní pomůcky a cukrářské recepty. Lektor vám bude ukazovat pracovní postup a vy budete připravovat jídlo společně s ním. To následně sníte a mezitím naši pomocníci připraví pracovní místa na přípravu dalšího chodu. Každá dvojice vždy vaří kompletní menu. Po odvaření celého menu společně s kuchařem posedíme a probereme celý večer u sklenky dobrého vína.
Během čtyřhodinového kurzu se naučíte vše, co pro přípravu skvělého steaku potřebujete. Náš lektor a zkušený kuchař vám vysvětlí, jaké maso si na steaky nakoupit a proč je právě správný výběr masa pro dokonalý steak tak důležitý. Vyzkoušíte si základy zpracování masa a projdete si společně charakteristiku a techniky grilování. Nemůžeme zapomenout také na teplotu, která je při úpravě steaků obzvlášť důležitá...
Obvykle 3,5 hodiny. Nikam nechvátáme, až uvaříme, tak uvaříme.
Pokud není uvedeno jinak, ve všední dny začínáme v 18.00 hodin, o víkendech v 11.00 hodin. Dostavte se, prosím, 15 minut před začátkem kurzu z důvodu administrativních úkonů.
Minimálně 5 a maximálně 12. Kapacita pracovního prostoru je 16 osob.
Rozhodně ne. Naše lekce jsou koncipovány tak, že naučíme vařit i úplného lajka. Naopak ty, kteří už mají zkušenosti, naučíme další vychytávky s daným tématem spojené.
Není třeba si cokoliv nosit. Půjčíme vám zástěru, suroviny potřebné pro přípravu menu, pracovní pomůcky a následný úklid jsou zahrnuty v ceně kurzu. Stejně tak konzumace vybraných nealkoholických nápojů, piva, vína a kávy. Co si na kurzu uvaříte, to si také sníte.
Po rezervaci zážitku se v předem dohodnutý den a čas sejdeme v naší kuchyni. Důležité je přijít na místo konaní zážitku včas, protože před kurzem samotným je nutné vyřídit všechny formality. Kurz probíhá pouze v malých skupinkách pro 5-12 účastníků, aby měl lektor prostor se vám věnovat a vše vysvětlit. Během čtyřhodinového kurzu se tak naučíte a dozvíte vše, co pro přípavu dokonale vyladěného steaku potřebujete.
Na začátku kurzu si utvoříte dvojici, ve které bude celý večer pracovat. Tato dvojice dostane přidělené pracovní místo, suroviny, pracovní pomůcky a cukrářské recepty. Lektor vám bude ukazovat pracovní postup a vy budete připravovat jídlo společně s ním. To následně sníte a mezitím naši pomocníci připraví pracovní místa na přípravu dalšího chodu. Každá dvojice vždy vaří kompletní menu. Po odvaření celého menu společně s kuchařem posedíme a probereme celý večer u sklenky dobrého vína.
Během čtyřhodinového kurzu se naučíte vše, co pro přípravu skvělého steaku potřebujete. Náš lektor a zkušený kuchař vám vysvětlí, jaké maso si na steaky nakoupit a proč je právě správný výběr masa pro dokonalý steak tak důležitý. Vyzkoušíte si základy zpracování masa a projdete si společně charakteristiku a techniky grilování. Nemůžeme zapomenout také na teplotu, která je při úpravě steaků obzvlášť důležitá...
Obvykle 3,5 hodiny. Nikam nechvátáme, až uvaříme, tak uvaříme.
Pokud není uvedeno jinak, ve všední dny začínáme v 18.00 hodin, o víkendech v 11.00 hodin. Dostavte se, prosím, 15 minut před začátkem kurzu z důvodu administrativních úkonů.
Minimálně 5 a maximálně 12. Kapacita pracovního prostoru je 16 osob.
Rozhodně ne. Naše lekce jsou koncipovány tak, že naučíme vařit i úplného lajka. Naopak ty, kteří už mají zkušenosti, naučíme další vychytávky s daným tématem spojené.
Není třeba si cokoliv nosit. Půjčíme vám zástěru, suroviny potřebné pro přípravu menu, pracovní pomůcky a následný úklid jsou zahrnuty v ceně kurzu. Stejně tak konzumace vybraných nealkoholických nápojů, piva, vína a kávy. Co si na kurzu uvaříte, to si také sníte.